Zakaj trud ne pomaga? Koraki iz stiske


Zakaj trud ne pomaga? Koraki iz stiske

»Vse je energija.« je rekel Einstein

Prav je imel. Realnost, zunanji svet je le odsev naše notranjosti. Uspešni bomo šele po tem, ko bomo polni energije visokih frekvenc. Ne prej. Tak je vrstni red.

Vem, ne bi se vedno strinjali z mano.

A ko POČISTIMO znotraj sebe, naredimo prostor visokim vibracijam. To »delo« je včasih bolečina, nebodigatreba. Preskočili bi ga, če bi se le dalo. Kajti mučno, včasih sramotno je gledati svojo bedo. Ne priznavamo tega dela sebe.

Resnica je, da iz globin notranjosti mora ven, kar nas omejuje, kar nas hromi, kar nas plaši, kar nas skrbi, kar skriva resnični Jaz.

Takrat, v obdobju čistke, se zdi, da ne počnemo nič v smeri cilja, da zabušavamo, da preveč čakamo. Mučno je to stanje, zato na silo poskušamo spreminjati trenutno situacijo. Trudimo se, pa ne gre. Zdi se, da so se nam povsod zaprla vrata. Bolj kot se trudimo, bolj smo utrujeni in bolj ostajamo na mestu ter nehote zaustavljamo proces pripravljanja prostora za novo, ustvarjalo energijo.

Te dni mi je pisala še ena čudovita ženska. Napisala je:

 Pišuka, kako ene ženske, imajo družine, so mame majhnim otrokom pa še biznis ustvarjajo…jaz pa z vsem ljubim časom na voljo, ne naredim nič…Dnevi mi minevajo, uidejo in jaz nič nisem naredila…

Tudi to nam je znano, mar ne?

Se tudi vam zdi, da se nikamor nič ne premakne? Čeprav se trudimo, delamo po najboljših močeh? Še vedno ni vidnega premika?

Naša družba je zelo materialno naravnana. Samo to, kar je našim očem vidno, šteje. Vse drugo se nam zdi izguba časa. Še nedolgo nazaj je veljalo, da npr. učenje ni pravo delo, da dela le tisti, ki ima konec dneva kaj oprijemljivega pokazati. Danes vsi vemo, da je učenje za življenje veliko, včasih naporno delo. To spoznanje smo torej osvojili.

Zdaj družba in mi z njo ozaveščamo, da je skrb za našo energijo, najpomembnejše »delo«.

Lanskega oktobra je ena mojih najboljših učenk imela vsega dovolj. Mobing v službi. Zrušena samopodoba. Skrhan partnerski odnos. Dala je odpoved v službi in stopila v neznano. Brez službe, brez varnosti, brez finančne podpore kogarkoli, s kreditom, brez velikih prihrankov. Ne, ni ona bluzerka, ki zasanjano živi le od duhovnosti. Je dama, ki ji materialno obilje veliko pomeni. A začasno se mu je odpovedala. Notranji klic, da spremeni svoj melanholični, dramatični vsakdan je bil prevelik. Odzvala se je in sledila življenju. Dan za dnem se je soočala s sabo in delala na sebi. Nevedoč, kdaj bo konec. Kdaj se tema umakne.

Minila je zima, prišla je pomlad, tu je bilo poletje. Trudila se je, poskušala manifestirati, dvigovala vibracijo. Na trenutke je zgubljala zaupanje, da je na pravi poti. Ni vedela ali jo v naslednjem koraku čaka pot ali prepad. Tik pred zdajci se je še enkrat zlomila, za kratek čas, nakar jo je zaposlitev poiskala.

Spet je v “igri”, a tokrat samozavestna, pogumna, močna ONA, z delom, ki je njej pisano na kožo.

Kaj neki je naredila, da ji je vendarle uspelo? Kje je ključ?

Ko pride čas čiščenja (in letos ga je mnogo), bomo hitreje POSPRAVILI svojo notranjost, če bomo:

  1. korak: uporabili zavedanje, da mora staro oditi, da bo novo imelo kam priti.
  2. korak: dopustili možnost, da podoživimo jezo, sitnobo, žalost, nevoščljiv, ljubosumje in druga čustva nizkih vibracij, se soočili z njimi in jih tako pospremili ven iz sebe
  3. korak: spustili vsa pričakovanja, vse scenarije, kako mora iti in kdaj se mora zgoditi.

Prav 3. korak je bilo zadnje, kar je naredila ta dama, ena mojih najboljših učenk. Spustila je vse, česar se je še držala. »Saj ni tako hudo, če se bom morala po 25. letih preseliti nazaj k mami…..« In ko je vse spustila, so jo poklicali. Krasna služba, njej po meri. Tik pred selitvijo k mami.

V čast mi je, da sem bila njen vodnik, motivator, mentor, tolažnik, podpornik, da sem verjela namesto nje, ko je zgubljala upanje, da sem ji kazala jasnost, ko je tavala v megli, da sem jo vodila korak za korakom po poti čiščenja notranjosti.

Dandanes je mnogo ljudi, ki nas življenje sili v »pospravljanje«. Vsak čisti SVOJE temne kotičke notranjosti. To se pozna tudi pri obiskanosti mojega energijskega kotička.

Vse več je osebnih, individualnih srečanj.

Žal me nekateri dolgo čakate. Zavedam se, da je to čakanje neprijetno. Ko zabolimo, rabimo zdravnika takoj. Mar ne?!

Zato sem vam za večjo dosegljivost in hitro odzivnost na voljo na dva načina:

PRVI način: individualna osebna svetovanja vse dni v tednu, razen ob nedeljah, tako dopoldan kot popoldan. S tem je poskrbljeno, da bo tvoje čakanje na najino srečanje krajše.

Če še ne poznaš mojih uric osebnega svetovanja, naj ti povem, to je čas ZATE, da varno odpreš svoje srce in z mojo pomočjo realiziraš tvoje izbire. Peljem te korak za korakom. Pri tem  pa te ne priganjam. Sledim tvojemu tempu rasti.

IZBEREŠ LAHKO, DA SE DOBIVA:

na sprehodu ali v Energijskem kotičku ali preko spletna.

Ko začutiš, rezerviraj svoj termin po mailu.

DRUGI način: BREZPLAČNA telefonska svetovalnica vsako sredo med 15:30 in 16:30. Termina ni potrebno rezervirati. Pokličeš, ko začutiš.

Tu prejmeš prve usmeritve (če še nisva sodelovala) ali nadaljnje napotke (če že sodelujeva). Če bo linija zasedena, te pokličem nazaj. 

Poskrbi za svojo energijo in se ne boj »čakanja«. Četudi ni videti, se v ozadju dogaja mnogo premikov, ki so nujni za uresničitev in doseganje naših vizij.

Ko se povežeš s srcem, preprosto veš.

Iz srca,

Nevenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.