ENERGIJSKA PRVA POMOČ

Energijska prva pomoč je eden mojih najljubših energijskih ritualov, namenjena osebam, s katerimi že sodelujemo.

To je hitra intervencija, ko:

  • ste pred za vas pomembnim izzivom, npr. pred pomembnim sestankom, pred težkim pogovorom, pred nastopom v javnosti, pred odločitvijo, pred pridobitvijo nove stranke, pred zdravstvenim posegom, pred nakupom nečesa in podobno ter
  • menite, da ste sami že naredili vse, kar je v vaši moči, da bi uspeli.

Z uglasitvijo energij za realizacijo najboljšega izida bo vzpostavljena vibracija, ki v najvišje dobro vseh, omogoča lahkoten, prijeten ter učinkovit potek dogodkov

Kaj morate storiti za energijsko prvo pomoč?

Skrbno zapišite vašo željo ali namero: kaj želite doseči, zakaj menite, da obstaja možnost neuspeha, kako se želite počutiti, ko bo situacija za vami? Napišite vse, kar vam leži na srcu v zvezi s to temo, v zaupanju, kot bi pisali nekomu, za katerega veste, da vas brezpogojno razume.

Pomembno je naslednje:

  • Vaša želja ali namera naj prihaja iz srca.
  • Cilj želje ne sme škodovati drugemu.

Ko željo napišete, mi jo pošljite.

V kratkem vas bomo kontaktirali in vam zastavili dodatna vprašanja. Nato bomo za vas izvedli  EPP z energijsko komunikacijo evenLOVE, s čimer bodo uglašene  energije za uresničitev vaših želja.

Vaša prisotnost pri tem ni potrebna. Postopek se lahko v celoti izvede na daljavo. Po njem prejmete e-sporočilo, v katerem vas obvestim o izvedbi in predam morebitna intuitivna sporočila, prejeta tekom delovanja.

Poskusite, življenje je lahko tudi lahkotno!