IZOBRAŽEVALNI PROGRAMI

Šola energijske komunikacije evenLOVE

Vas zanima, kako

 • se pripraviti na sestanek oz. katerikoli pogovor?
 • poslušati sogovornika?
 • kdaj in kako spregovoriti?
 • delovati v alfa stanju zavesti?
 • izboljšati komunikacijske veščine posameznika?
 • uspešno obvladovati konfliktne situacije?
 • graditi zdrave odnose do sebe in drugih?

Šola evenLOVE je moj najobsežnejši program, v katerega sem in še vlagam vsa znanja in izkušnje, pridobljena na poti moje osebne rasti in delovanja kot mojstrica energijske
komunikacije. Udeleženci poleg novega znanja in konkretnih veščin, pridobijo tudi energijo, optimizem, pogum, moč za soočanje z osebnimi stiskami….

Vas je strah spregovoriti, povedati svoje mnenje?

Se vam zdi, da

 • vas ljudje ne razumejo,
 • ne pridete do besede,
 • niste slišani, niste razumljeni, niste upoštevani
 • četudi naredite vse, kar je v vaši moči, se stvari ne premaknejo z mesta?

Vas zanima, kako spregovoriti, da bose slišani?

Potem je čas, da se naučite veščin napredne, nebesedne, energijske komunikacije po metodi evenLOVE.

Energijska komunikacija je fizikalna konstanta, ki se preko elektromagnetnih valov širi v prostor. Posledično vsak človek v vsakem trenutku (ne)zavedno komunicira s svojo okolico. Včasih v svojo korist, včasih v svojo škodo.

Sliši se zapleteno. Pa ni.

Energijska komunikacija po korakih metode evenLOVE vam bo omogočila, da boste energijo ZAVESTNO uporabljali v svojo korist.

Ob uporabi tega orodja boste spregovorili z jezikom srca in samodejno sprožili tok dogodkov, da se bo vaše življenje premaknilo v željeno smer.

Želite izvedeti več o energijski komunikaciji evenLOVE?
Obiščite spletno stran www.evenlove.si

Spodaj vpišite svoje podatke in obvestili vas bomo, kdaj in kje se bodo odvijala BREZPLAČNA PREDAVANJA »Spoznaj energijsko komunikacijo evenLOVE«.


.

Spodaj REZERVIRAJ SVOJ IZVOD KNJIGE z delovnim naslovom GOvoREČE SRCE, ki bo izšla spomladi 2021. V njej boste izvedeli vse o tehnologiji in korakih energijske komunikacije po metodi evenLOVE.


.

Že poznate energijsko komunikacijo evenLOVE in se želite tudi sami naučiti te napredne veščine komuniciranja ter postati PRAKTIK energijske komunikacije evenLOVE?
Vpišite se v šolo energijske komunikacije evenLOVE in postanite Praktik energijske komunikacije evenLOVE.
Šola je edinstveno izobraževanje za osebno rast, kjer se udeleženci:
seznanijo z osnovami energijske psihologije, potrebnimi za razumevanje delovanja energijske komunikacije, kako deluje energijska psihologija,
učijo tehnike energijskega komuniciranja po metodi evenLOVE skozi praktične vaje in
energijsko komunicirajo v svojih konkretnih primerih.
Spodaj vpišite svoje podatke in obveščeni boste, ko bo šola spet na sporedu!


.

NADALJEVALNI PROGRAM

Mojster energijske komunikacije evenLOVEProgram je namenjen vsem, ki so že pridobili certifikat Praktik energijske komunikacije evenLOVE in želijo z energijsko komunikacijo evenLOVE pomagati tudi drugim.

Za več informacij o tem programu mi pišite.

Kaj o tečaju in energijski komunikaciji evenLOVE pravijo Praktiki?

Milena P.:
»Za mano je že mnogo delavnic. Bolje rečeno, na kateri delavnici jaz nisem bila?! 😊 A nobene delavnice si nisem tak zelo zapomnila. Nobena mi ni dala tako konkretnega, uporabnega ORODJA, KI MI POMAGA pri uresničevanju mojih želja, kot je bila ta. Najboljše pri vsem pa je, da je to orodje enostavno in res deluje.«

Marija G.:
»To je res ena super zadeva, kar nekaj let uporabljam različne tehnike za izboljšanje življenja: EFT, procedure, barse in druge telesne procese AC.zdravilni kodeks.  Ko sem brala vabilo na delavnico e- komunikacije, ki je bila lani oktobra 2018 v Ajdovščini, me je kratek  video dobesedno posesal. Takoj sem vedela, da se moram udeležit te delavnice, čeprav je bila daleč od doma, rezervirat je bilo potrebno 4 sobote, zaradi tega sem izpustila praznovanja in gasilko tekmovanje, kar mi ni niti malo žal. In kakšni so rezultati—- boljši, kot si sploh lahko predstavljate.
Prvi uspeh sem doživela že v času seminarja: delala sem e- kom. za hčerko, da bi se dobro prodajali njeni proizvodi. Nisem bila konkretna, nisem dala omejitve in je prišlo do tega, da enostavno 14 dni ni bilo mogoče izdelka niti kupit, ker je vse pošlo. Od nameravane količine prodanih izdelkov se je prodaja povečala za 4x.
Moje zdravje: zadnji dan seminarja sem zaradi bolečin komaj še zdržala na stolu, skupaj z Nevenko smo naredili e- kom za zdravljenje. To je res dolga zgodba, ampak vam povem, da je bila diagnoza postavljena zelo hitro, vsi datumu pri specialistih so se čudežno odvijali po nemogočem scenariju, povsod sem prišla prej na vrsto, kot je pisalo na prvotnih napotnicah. In kar je najvažnejše: obetali so mi operacijo – hernijo vratnih vretenc, jaz pa sem že 1 mesec v službi brez operacije, spet je tako kot prej.

Hčerka je že dolgo iskala službo v zdravstvenem domu, prej je delala v bolnici. Naredila sem e-kom za službo; rezultat: dobila je službo, ki si jo je želela, vse se je razvijalo zelo hitro.

Delala sem e- kom za odnose: čudeži se dogajajo! Kar je bila prej misija nemogoče! Ne bom vsega izdala, poskusite, pa boste videli!! Pa ne it na seminar, če ne želite boljšega življenja!«