O Nevenki:

Moje ime je Nevenka Žejn in imam tri ljubezni: družino, davke in energijo.

Sem osebna svetovalka za boljše življenje ter učiteljica energijske komunikacije evenLOVE. Že več kot 10 let pridobljena znanja in izkušnje prenašam v vsakdanje življenje vsem, ki z mano prihajajo v stik.

Kot univerzitetna diplomirana ekonomistka, specializirana na področju davčnega prava, imam za sabo dolgoletne delovne izkušnje v javni upravi in gospodarstvu. A največ izkušenj  mi je podarilo življenje samo, ki me je potisnilo v razvijala kompetenc na področju komunikacije, motivacije in odnosov.

Kot mladenka sem v zanosu pričakovanja pravljičnega življenja začela s polno mero zagnanosti ustvarjati kariero, spoznavati ljudi, graditi medosebne odnose. A naletela sem na nerazumljive pasti, ki mi niso dovolile, da bi si ustvarila SREČNO življenje. V resnici še vedela nisem, kaj naj bi mi prineslo srečo. Na poti moje rasti so me včasih prijetne situacije ponesle med oblake. Včasih pa sem se spopadala s težkimi in celo nizkotnimi dogodki.

Takrat sem se spraševala: Kje se motim? Kaj počnem narobe? Kdo mi lahko da odgovore? In sem začela iskati resnico. Povsod. Po konvencionalnih, nekonvencionalnih metodah ter tudi pri »instant ponudnikih« srečnega življenja.

Postala sem svetovalka za življenje po metodi Life technology, terapevtka Life Technology, Praktik Tesla metamorfoze I, II in III in certificiran praktik hipnoze, mojstrica energijske komunikacije. Leta 2016 sem dotedanja znanja in izkušnje strnila v certifikatu, ki mi ga je podelil BION, Inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo, ko me je prepoznal kot osebo z dokazanim vplivom na biopolje človeka.

S časom sem našla odgovor na moja vprašanja:

ENERGIJAKljuč je v energiji.

Ta je na razpolago vsem in vsakomur, ne glede na raso, inteligenčni kvocient, tako ali drugačno usmerjenost, veroizpoved, kakršnokoli sposobnost. Dana nam je od ZAČETKA obstoja. Sprašujem se, kako to, da nas tega niso učili že v šoli?! Prihranili bi nam veliko solz,  porazov, neuslišanih ljubezni, neuspelih poslov,…

Zato danes učim jaz. Sem avtorica energijske komunikacije evenLOVE, metode za boljše sporazumevanje z ljudmi. Vsa pridobljena znanja in izkušnje prenašam vsem, ki prihajajo v stik z mano, tako v vsakdanjem življenju kot tudi v Centru osebne in poslovne rasti.

Zdaj razumem, kaj je med drugim hotel povedati Nikola Tesla, ko je rekel:
“Tistega dne, ko bo znanost začela preučevati nematerialne fenomene, bo v enem desetletju dosegla več, kot v vseh predhodnih stoletjih obstoja!”

Jaz pa dodajam:

Zunanji svet je le odsev naše notranjosti. Taka kot je naša energija, tak bo naš dan.

In zato je vse mogoče. Čudežev pravzaprav ni. So le dejstva, ki se zgodijo, ko znaš upravljati z energijo.

Dobrodošli, da se naučite uporabljati energijo tudi vi.

Interviju z Majo Golob

Interviju z Ljubico Horvat