Preko tega spletnega mesta nevenkazejn.si komunicira in prodaja prodajalec:

Naziv: Ženeral d.o.o.
Naslov: Polje, cesta VI/24
Pošta in kraj: 1260 Ljubljana Polje
Davčna številka: 12986488, zavezanec za DDV
Matična številka 3567834000
Kontaktni elektronski naslov: info@evenlove.si
Kontaktna telefonska številka: + 386 (0) 51 391 122
Podatki o vpisu v register oziroma drugo javno evidenco: 19.06.2009
Številka transakcijskega računa: SI56 300 0000 1615 5095, odprt pri Sberbank d.d.

Namen spletnega mesta:
Naše poslanstvo je:
izobraževati posameznike in organizacije veščin komunikacije ter
pomagati posameznikom do kvalitetnejšega življenja.

OSNOVNI POJMI

Član skupnosti evenLOVE je oseba, ki se registrira na tem spletnem mestu in s tem dobi pravico dostopa do svoje knjižnice, kjer se nahajajo brezplačne vsebine (gradiva, posnetki,…) in kupljeni spletni izdelki (izobraževalni programi, posnetki preteklih dogodkov, ki se jih je član udeležil, …). Član skupnosti dostopa do vsebin z osebnim geslom.

Naročnik na e-novice je oseba, ki se preko spletnega ali papirnega obrazca naroči na brezplačni, elektronski evenLOVE informator o prihajajočih dogodkih in ozavešča o vsebinah s področja spletnega mesta.

Energijska komunikacija evenLOVE je tehnika neverbalne komunikacije, katere avtorica je Nevenka Žejn.

PRAVNA NAČELA

Spoštujemo načela zakonitosti in poštenosti pri upravljanju s spletno stranjo in prodaji izdelkov.
Ravnamo v skladu z dobrimi poslovnimi običaji in pri izpolnjevanju svojih obveznosti upoštevamo skrbnost dobrega strokovnjaka.
Spoštujemo načelo jasnosti in s temi pogoji poslovanja jasno in razumljivo obveščamo kupce o njihovih pravicah.
Spoštujemo načelo sorazmernosti pri obdelavi osebnih podatkov. Obdelujemo le tiste podatke, ki so po obsegu primerni glede na namene, za katere se zbirajo in po potrebi nadalje obdelujejo.

UPORABA SPLETNEGA MESTA

Uporaba tega spletnega mesta pomeni predvsem ogledovanje vsebin na spletni strani, lahko pa pomeni tudi druge vrste uporabe glede na vsebine spletnega mesta, predvsem:
registracija člana evenLOVE skupnost,
naročanje na e-novice,
naročanje izdelkov na spletni strani, 
vpisovanje v razpisane programe.

Pravila uporabe spletnega mesta
Spletno mesto je potrebno uporabljati odgovorno in brez povzročanja škode.

Prepovedano je:

1. kršiti avtorske pravice tretjih oseb oziroma kršiti druge pravice intelektualne lastnine tretjih oseb,
2. namerno razširjati viruse, črve, pomanjkljivosti, trojanske konje, poškodovane datoteke, potegavščine ali druge vsebine oziroma elemente uničevalne ali varljive narave,
3. uporabljati spletno mesto z namenom nezakonite izmenjave datotek s pomočjo naprednega omrežnega povezovanja enakovrednih računalnikov (peer-to-peer),
4. uporabljati sistem za rudarjenje bitcoinov in drugih elektronskih valut,
izvajati druga dejanja, ki kršijo ali spodbujajo ravnanje, ki pomeni kršitev kazenskih predpisov ali drugih veljavnih predpisov in pravic tretjih oseb.
Odgovornosti kupca
1. Kupec je dolžan zapustiti spletno mesto, v kolikor se ne strinja s pogoji poslovanja.
2. Kupec je dolžan spletno mesto uporabljati na način, da ne povzroča škode spletnemu mestu namerno ali iz malomarnosti.
3. Kupec lahko obvesti prodajalca o tehničnih motnjah ali nedelovanju spletne strani oziroma vsebin, v kolikor motenj ali nedelovanja prodajalec zaradi zunanjih vzrokov ne zazna. Ko prodajalcu lahko nastane škoda, pa je kupec to dolžan nemudoma storiti.

Odgovornosti prodajalca

Prodajalec odgovarja za delovanje spletne strani in vsebin, ki jih ponuja, razen v primerih višje sile ali drugih vzrokih, na katere nima vpliva. Prodajalec se trudi odpravljati tehnične in vsebinske napake hitro z namenom omogočanja nemotene uporabe spletne strani in vsebin.

Prodajalec ne prevzema odgovornosti in kupec ne more zahtevati morebitnega povračila škode, ki bi mu lahko iz tega nastala, v naslednjih primerih:

1. škode, ki jo utrpi kupec ob nepravilni uporabi spletnega mesta ali ob neupoštevanju teh pogojev poslovanja,
2. slovničnih napak v besedilih,
3. če spletno mesto ne deluje 24ur/7 dni na teden 100%,
4. neustreznosti vsebin na spletni strani (vsebine na spletni strani so informativne narave in v nobenem primeru ne morejo nadomestiti mnenj ustreznih strokovnjakov, razen če je to izrecno napisano),
5. povezav do spletnih mest tretjih oseb (za vsebine na spletnih mestih tretjih prodajalec ne prevzema odgovornosti, zavezuje pa se, da bo povezave izbiral skrbno).

PRODAJA IZDELKOV in STORITEV

Ponudba izdelkov in storitev
Izdelki in storitve so podrobno predstavljeni v ponudbi, ki je dostopna na spletni strani prodajalca. Prodajalec ima na spletni strani opredeljene lastnosti ter ceno izdelka oz storitev, morebitne zaloge, popuste in akcije, načine naročanja in plačila ter pravice kupcev. Kupec je pred potrditvijo naročila seznanjen s temi pogoji poslovanja in se ob naročilu z njimi strinja. Kupec je seznanjen, da se s potrditvijo pogojev poslovanja in naročila izdelka šteje prodajna pogodba za sklenjeno.

Postopek nakupa

Kupec izbere izdelek oz storitev. Po izboru, kupec izdelek oz storitev doda v košarico s klikom na gumb “Dodaj v košarico”. Po izboru se na levi strani odpre okno s povzetkom spletne košarice. Na tem mestu lahko kupec izbira med možnostmi: Poglej košarico, Blagajna in Nadaljuj z nakupovanjem. Če nadaljuje z nakupovanjem, lahko izbira dodatne izdelke v košarico. Če klikne na gumb “Blagajna”, je kupec preusmerjen na blagajno (koraki so opisani v nadaljevanju). Če kupec izbere “Poglej košarico”, se mu odpre pregled košarice, kjer lahko spreminja izbrane količine in/ali vnese kodo kupona. S klikom na gumb “Osveži košarico”, uveljavi opravljene spremembe. Kupec nato izbere način dostave (preko dostavne službe ali osebni prevzem). Po izboru načina dostave, se kupcu obračunajo tudi stroški dostave. S klikom na gumb “Nadaljuj na blagajno”, se kupec pomakne na naslednji korak. V tem koraku kupec vpiše svoje podatke. Lahko izbere tudi drugi naslov za dostavo in dopiše opombe k naročilu. Nato lahko kupec popravi predhodno izbrani način dostave in izbere način plačila. Ko kupec vnese vse potrebne podatke, mora pred oddajo naročila potrditi, da gre za naročilo z obveznostjo plačila ter da je seznanjen in se strinja s pogoji poslovanja in pogoji zasebnosti. Na koncu kupec potrdi naročilo s klikom na gumb “Kupite sedaj””.

Cene izdelkov in storitev

Vse cene so izražene bruto vrednosti v EUR.
Prodajalec cene lahko spreminja in veljajo takoj po objavi. Za že potrjena naročila, ostanejo v veljavi cene iz naročila. 
Popusti se ne seštevajo, razen če je drugače navedeno.

Plačilo za nakup

Prodajalec zagotavlja možnost plačila z naštetimi načini plačila:
plačilni nalog/UPN (predračun)
plačilo po povzetju (kupec plača dostavni službi).
Kupec prejme račun za naročene izdelke fizično ob prejemu naročenih izdelkov ali v elektronski obliki na posredovani elektronski naslov.
Kupec prejme račun za kotizacijo fizično ali elektronsko na posredovani elektronski naslov ob pričetku programa.

Rok dostave izdelkov

Rok dostave izdelkov, ki so na zalogi, je do največ 8 delovnih dni po prejemu plačila oziroma naročila. V primeru težav z dobavo izbranega izdelka ali podaljšanja roka dostave, prodajalec kupca o tem ustrezno obvesti in po potrebi z njim dogovori podaljšanje roka dostave ali zamenjavo izdelka oziroma kupcu na drugačen način ugodi v njegovih zahtevah oziroma potrebah.

Stroški dostave izdelkov

Strošek poštnine oz dostave bremeni kupca, po ceniku Pošte Slovenije.

Reklamacije

V primeru stvarne napake na izdelku, ima kupec 60 dni časa, od trenutka, ko je napako opazil, da o tem pisno obvesti prodajalca. Po poteku dveh let od nakupa, stvarne napake ni mogoče reklamirati.

Pritožbe in zahteve kupca

Kupec lahko pošlje pritožbe in druge zahteve na elektronski naslov ali naslov sedeža prodajalca, s pripisom Pritožba.
Elektronski naslov: info@evenlove.si

Posebni dogovori

Ne glede na določbe teh pogojev poslovanja, lahko prodajalec in kupec dogovorita vsebine drugače, v kolikor sta oba soglasna, v skupnem zasledovanju interesa obeh.
Izvedba storitev
Organizator izvede storitev v roku, ki je naveden v ponudbi za posamezno izobraževanje, delavnico, dogodek ali seminar (v nadaljevanju razpisani programi).
V primeru delnega plačila na TRR se stranka zavezuje k poravnavi celotnega zneska v roku 7 delovnih dni od izvedene prijave. Brez v celoti poravnane kotizacije vstop v dvorano, kjer se izobraževanje odvija, ni mogoč. Enako velja tudi za dostop do spletnih vsebin. Dostop se omogoči po prejetem nakazilu.
Dostop do zakupljenih spletnih vsebin je stranki omogočen naslednji delovni dan po prejetem plačilu. O podatkih za dostop je stranka obveščena po elektronski pošti.
Odpoved s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov. Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve.

Odjava udeleženca

Prijavitelj ima pravico izobraževalni dogodek odpovedati, brez stroškov odpovedi do 7 dni pred začetkom izobraževanja. Odpoved mora biti podana v pisni obliki (lahko tudi preko e-pošte), ter potrjena s strani organizatorja. V primeru, da prijavitelj udeležbe ne odpove pravočasno, nosi riziko plačila celotnega programa.
Če udeleženec odpove udeležbo na izobraževanju najkasneje do dne začetka izobraževanja iz utemeljenih razlogov, kot so bolezen ali nesreča udeleženca ali bližnjega člana njegove družine oziroma iz drugih razlogov, na katere udeleženec nima ali ne more imeti vpliva (višja sila), se mu opraviči plačilo, vendar le z ustreznimi pisnimi dokazili.
Prijave oz. odjave na e-novice
Prodajalec obvešča o izdelkih in programih ter ozavešča o vsebinah spletnega mesta preko e-novic.
Na e-novice se lahko prijavi vsaka fizična in pravna oseba.
Prijavitelj z izpolnjeno in odposlano prijavo jamči, da je vpisani e-naslov njegov izviren (lasten) in dovoljuje prodajalcu ravnanje z njim v okviru določb o varstvu osebnih podatkov.
Kadarkoli ima pravico zahtevati izbris njegovega e-naslova iz baze prejemnikov e-novic. Zahtevo po izbrisu iz baze sporoči pisno na elektronski naslov info@evenlove.si

Prodajalec zagotavlja varstvo osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici (ime in priimek, elektronski naslov in telefonsko številko), varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Uporabljal jih bo izključno za pošiljanje obvestil in vabil, povezanih z vsebino spletnega mesta.
AVTORSKE PRAVICE
Besedila na spletni strani
Vsebine in besedila na spletni strani prodajalca je prepovedano kopirati ali kako drugače uporabljati izven potreb pravnega sodelovanja med prodajalcem in kupcem, razen če je na spletni strani drugače navedeno. Vsakršen poseg v avtorsko pravico se šteje za kršitev pravic intelektualne lastnine in je lahko predmet sprožitve ustreznih pravnih postopkov.
Fotografije in avdiovizualna dela na spletni strani
Vse slike, video posnetki in druga avdiovizualna dela, ki so objavljena na spletni strani so avtorsko delo prodajalca in jih je prepovedano kopirati ali kako drugače uporabljati izven potreb pravnega sodelovanja med prodajalcem in kupcem, razen če je na spletni strani drugače navedeno. Vsakršen poseg v avtorsko pravico se šteje za kršitev pravic intelektualne lastnine in je lahko predmet sprožitve ustreznih pravnih postopkov.

Piškotki

Spletno mesto www.nevenkazejn.si uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje uporabnikovo izkušnjo pri uporabi spletnega mesta, spremlja statistiko obiska in omogoča uporabo vtičnikov družabnih medijev. Z uporabo tega spletnega mesta se šteje, da se uporabnik z uporabo piškotkov strinja.

Veljavnost od 01.11.2019